Set ferits en un atropellament múltiple al centre d'Oviedo

Un home d'entre 60 i 70 anys ha sortit de la via a gran velocitat i ha envestit uns vianants que s'esperaven per creuar

Efectius dels serveis mèdics atenen un dels 7 ferits en l’atropellament múltiple al centre d’Oviedo, aquest dimecres.

Efectius dels serveis mèdics atenen un dels 7 ferits en l’atropellament múltiple al centre d’Oviedo, aquest dimecres. / EFE / ALBERTO MORANTE (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Set persones han resultat ferides a conseqüència d'un atropellament múltiple que s'ha produït aquest dimecres al migdia a la plaça de La Escandalera d'Oviedo al sortir de la via un cotxe que circulava a gran velocitat envestir els vianants que estaven esperant per creuar.

El sinistre ha tingut lloc al voltant de les 14.15 hores i, segons han assenyalat testimonis presencials, el vehicle circulava a molta velocitat i ha xocat amb la vorada per impactar a continuació contra els vianants.

El vehicle ha fet caure un dels semàfors que regulaven el trànsit i ha quedat completament destrossat.

INTENT DE FUGIDA

El conductor, un home d'entre 60 i 70 anys i que ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia, ha intentat fugir en direcció al carrer Argüelles, malgrat haver patit danys en una de les rodes del vehicle, on ha estat a punt de col·lisionar amb un autobús de transport urbà.

Les mateixes fonts han indicat que un cotxe policial que es trobava als voltants del lloc del succés ha iniciat llavors la persecució del vehicle i ha pogut interceptar-lo i detenir el seu conductor a les proximitats de la plaça de La Escandalera.

Notícies relacionades

A la zona s'han desplaçat almenys tres ambulàncies i personal sanitari que ha començat a atendre els ferits al carrer abans de procedir a la seva evacuació. Dos dels ferits es troben greus i els altres cinc pateixen politraumatismes de diversa consideració.

CONFUSIÓ D'ACCELERADOR I FRE

Fonts policials han indicat que el detingut hauria manifestat en la seva primera declaració després de ser arrestat que havia confós el pedal del fre amb el de l'accelerador.

Temes:

Oviedo Astúries