L'autòpsia apunta que el ciutadà rus trobat mort a Lloret va morir per asfíxia

Els Mossos descarten que es tracti d'una mort homicida i alliberen les dues detingudes

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Girona

L'autòpsiadel cadàver delciutadà ruslocalitzat en un pis de la zona de Fenals, deLloret de Mar(la Selva), apunta a l'asfíxiacom a principal causa de la mort i la situa la matinada de diumenge a dilluns, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra, que han descartat la implicació de terceres persones en aquesta mort, per la qual cosa no es tracta d'una mort homicida.

Malgrat que en un primer moment s'apuntava que la víctima, un home d'uns 50 anys, havia mort per untall al coll, tot indica que es tracta demarquesproduïdes per haver tingut algunacadenacablelligat al coll.

Una versió estranya

Notícies relacionades

Dilluns passat a la nit uns coneguts de la víctima i de la seva parella, també russa, van denunciar davant elsMossos d'Esquadraque la dona els havia dit que tenia el seu marit mort al bany i que pensava desfer-se d'ell enterrant-lo a la muntanya. La parella havia arribat a Lloret anys enrere, però feia uns dos mesos que s'allotjaven a casa d'una amiga després que els haguessin tret del seu pis per no pagar el lloguer.

ElsMossoses van presentar al pis delcarrer Pere Codinade Lloret de Mar i van trobar l'home mort al bany i la seva dona i la propietària del pis, borratxes. En un primer moment, van detenir les dones perdesobediènciaa agents de l'autoritat i després per la seva presumpta relació amb els fets. Les dues detingudes ja han estat posades en llibertat.