EL DESALLOTJAMENT DEL SÍMBOL DEL 15-M, EN PUNT MORT

Els últims acampats de la plaça de Catalunya incompleixen el pacte i no desmunten les carpes

Els més resistents han començat de forma lenta a recollir escombraries i estris a les deu del matí, però al migdia l'activitat s'ha parat

Els acampats a la plaça de Catalunya no han abandonat la plaça aquest matí. / MÒNICA TUDELA

1
Es llegeix en minuts
FIDEL MASREAL / Barcelona

Les tasques de recollida de l'acampada de plaça de Catalunya s'han parat. Al voltant de les deu del matí, els últims acampats han començat a recollir els seus estris a poc a poc en compliment del pacte assolit aquest dimarts amb representants de l'Ajuntament de Barcelona per abandonar el cèntric espai a canvi de la instal·lació d'una caseta que servirà de punt d'informació del moviment 15-M.

A primera hora, ha arribat a laplaça de Catalunya el primer vehicle deBCN Neta, en el qual alguns acampats han carregat escombraries i trastos, però al migdia l'activitat d'ha aturat. Alguns delsacampats --una minoria dels 150 que continuen al lloc-- es mostren reticents a abandonar la plaça, cosa que augura que el procés de desmuntatge serà llarg. En el pacte, el col·lectiu s'havia compromès a retirar totes les carpes del recinte, però, de moment, segueixen intactes.

Temes:

Indignats