Anar al contingut

PROTESTA D'INDIGNATS A LA CIUTADELLA

Puig: "Sóc l'únic que va entendre el que va passar el 27 de maig"

Artur Mas lamenta la "violència al carrer" i que els diputats hagin hagut d'arribar al Parlament en helicòpter

La junta de portaveus prepara una declaració institucional de condemna dels fets

AGÈNCIES / Barcelona

Els problemes que han tingut els diputats catalans per accedir al Parlament, on aquest dimecres es debaten els pressupostos de la Generalitat, han indignat la classes política. Un dels primers a expressar el seu malestar ha estat el conseller d'Interior, Felip Puig, que, com altres membres del Govern, amb Artur Mas al capdavant, ha hagut d'arribar a la Cambra en helicòpter.

"Segurament he estat l'únic que va entendre el que va passar el 27 de maig", s'ha limitat a dir Puig, en al·lusió a la controvertida operació policial per netejar la plaça de Catalunya on acampaven centenars d'indignats i que va acabar amb més d'un centenar de ferits i fortes crítiques per part de tots els grups de l'oposició.

Per la seva part, Artur Mas ha lamentat haver hagut de recórrer als helicòpters per poder accedir al Parlament davant el bloqueig que han protagonitzat centenars d'indignats. En declaracions a TV3, visiblement molest, el president ha deplorat que a Catalunya s'hagin d'"utilitzar mètodes com aquests per arribar (al Parlament), i a més amb violència al carrer".

El cap del Govern presidirà aquest migdia una junta de portaveus extraordinària i el Parlament farà una declaració institucional de condemna dels incidents.

 

Temes: Indignats

0 Comentaris