JUDICI PER LA MORT DE MARI LUZ CORTÉS

L'acusació particular reclama una condemna de 32 anys de presó per a Del Valle, nou més que la fiscalia

1
Es llegeix en minuts
EFE

L'acusació particular en el judici per l'assassinat de la nena de Huelva Mari Luz Cortés demanarà un màxim de 32 anys de presó per al presumpte assassí, Santiago del Valle, cosa que eleva en 9 la petició feta per la fiscalia, segons ha explicat a Efe el pare de la nena, Juan José Cortés.

Cortés ha assenyalat que la pena màxima suma els anys de presó per assassinat, d'abús sexual i agressió, mentre que l'escrit de la Fiscalia reclama 20 anys per assassinat i tres per abusos sexuals, sense imputar l'agressió, "quan és clar que la va agredir quan en va intentar abusar".

Per la seva part, l'acusació particular demana per a la seva germana, Rosa del Valle, 20 anys de presó per un delicte d'assassinat, tres més dels que reclama la Fiscalia.

Ordres d'allunyament

Notícies relacionades

La fiscalia, a més, sol·licita ordres d'allunyament de la família de la nena per a Santiago del Valle i la seva germana, de 33 i 27 anys respectivament, tot això en un extens informe de 20 folis que recopila les actuacions que s'han fet des de la detenció de tots dos.

La nena va desaparèixer del seu domicili a la barriada del Torrejón de Huelva capital el 13 de gener de 2008 i el seu cadàver va ser trobat al riu de Huelva 54 dies després, el 7 de març.