ALTERCAT A VALÈNCIA

Set detinguts per agredir amb ampolles trencades dos agents en un 'botellón'

1
Es llegeix en minuts
EFE / VALÈNCIA

Set persones han estat detingudes aquesta matinada, acusades d'agredir dos agents de la Policia Local quan procedien a identificar-les i a decomissar nombroses ampolles de begudes alcohòliques que estaven consumint al carrer, segons han informat fonts de la Policia Local de València.

Els fets han tingut llovc a les 4.20 hores, quan diversos veïns del carrer de Bomber Pascual Duart, al districte de Quatre Carreres, van avisar la Policia que un grup de joves estava practicant elbotellóni ocasionant "un gran escàndol" al veïnat.

Actitud "hostil i agressiva"

Fins al lloc dels incidents s'hi ha desplaçat inicialment una patrulla amb dos agents, que han estat rebuts pel grup amb "una actitud clarament hostil i agressiva" quan els han anunciat que els decomissarien la beguda i els identificarien perquè està prohibit consumir alcohol a la via pública.

Segons les mateixes fonts, un dels membres del grup --set individus d'entre 22 i 26 anys de nacionalitat equatoriana-- i que aparentava ser "el líder", s'ha negat a identificar-se, i després ha empès un dels agents i l'ha agredit.

L'altre policia ha intentat auxiliar el seu company, "quan un altre dels esvalotadors també l'ha empès i l'ha agredit", segons les mateixes fonts.

A continuació, els dos agressors han incitat la resta del grup a pegar als agents i els han agredit amb ampolles trencades, amb les quals han causat ferides al pit, un braç i un pòmul a un dels agents, mentre que l'altre ha resultat ferit als dos braços.

Quatre patrulles policials

Notícies relacionades

Quan els agents han pogut demanar ajuda s'hi han presentat quatre patrulles policials més, que han aconseguit detenir els set membres del grup.

Els dos agents ferits han estat traslladats a l'Hospital 9 d'Octubre amb múltiples ferides tallants i contusions, i poc després han estat donats d'alta.

Temes:

Botellon