UN EMPLEAT FERIT

La Guàrdia Civil sospita que 'l'atracador solitari' ha tornat a actuar a Zamora

El lladre, a qui s'atribueixen tres morts, s'emporta 6.000 euros d'una sucursal bancària

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TORO

La Guàrdia Civil sospita quel'atracador solitari, a qui s'atribueix l'assassinat de dos agents de l'Institut Armat i d'un policia local de Castelló, està darrere de l'atracament perpetrat avui en una sucursal bancària de Toro (Zamora), en què un home ha resultat ferit de bala.

Fonts de la investigació han afirmat a l'agència Efe que "tot apunta" que aquest delinqüent ha atracat i ha ferit un home de 50 anys abans de fugir, ja que ha estat reconegut per alguns dels testimonis.

El succés s'ha produït cap a les 13.40 hores en una oficina de la Caja Rural de Zamora poc abans de tancar. El lladre s'ha endut un botí d'uns 6.000 euros, després de ferir un empleat.

Controls a les carreteres

El ferit, el treballador de la sucursal Luis M., d'uns 53 anys, ha rebut un tret a la cama dreta, segons ha informat el primer tinent d'alcalde d'aquesta població zamorana, Fernando Caballero. El treballador ha estat traslladat en una ambulància a l'hospital Virgen de la Concha de Zamora, sense que es temi per la seva vida.

Després del robatori, l'atracador ha fugit per la carretera que comunica Toro amb la localitat val·lisoletana de San Román de la Hornija, sense que els agents de la policia local que l'han perseguit pels carrers el poguessin atrapar.

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil de Toro i de les casernes pròximes ha establert controls a les carreteres de sortida de Toro, entre elles l'A-11 i la carretera que comunica amb la localitat val·lisoletana de San Román de la Hornija per intentar localitzar l'assaltant.

L'atracador solitariactua sempre a última hora del matí, disfressat amb perruca fosca i barba postissa i armat. El delinqüent és buscat per haver matat els guàrdies civils Juan Palmero Benítez, de 29 anys, i José Antonio Vidal Fernández, de 31, Castejón (Navarra) el 2004. Anys abans, va protagonitzar un tiroteig a la Vall d'Uixó (Plana Baixa), en què va morir un policia municipal.