EVACUADA EN HELICÒPTER

Ferida greu una nena a Segòvia després de ser apunyalada 15 vegades suposadament pel seu pare

L'agressor està detingut a l'hospital, al patir un accident en la fugida

1
Es llegeix en minuts
EFE / VALLADOLID

Una nena de 10 anys, a qui suposadament ha apunyalat el seu pare a la localitat de Collado Hermoso (Segòvia), està ingressada a l'Hospital Clínic de Valladolid amb 15 ferides d'arma blanca i pronòstic greu, segons han informat fonts sanitàries. De les 15 ferides que pateix la menor, tres són les considerades més greus, dues d'elles localitzades a la mà dreta i una a l'hemitòrax esquerre, han precisat aquestes fonts.

La nena ha estat evacuada en helicòpter al centre hospitalari de Valladolid, després del succés, que ha tingut lloc cap a les 9.15 hores a Collado Hermoso, a uns 20 quilòmetres de la capital segoviana. L'agressió s'ha produït a la carretera N-110 (Sòria-Plasència), quan el presumpte autor de l'apunyalament ha anat a visitar la seva filla a casa de la mare de la nena, de qui estava divorciat.

Accident al fugir

Les primeres suposicions en la investigació del succés se centren en el fet que la nena ha pogut fer algun gest de desaprovació per aquesta visita, i el seu pare possiblement ha pres un ganivet per a pernils i l'ha apunyalat.

Notícies relacionades

A continuació l'home ha emprès la fugida i, al mateix terme municipal de Collado Hermoso, ha patit un accident de trànsit, sense que fonts de la investigació coneguin encara si el sinistre s'ha produït a causa de la velocitat o en un acte intencionat.

Com a conseqüència de l'accident, el presumpte agressor s'ha trencat les dues cames i ha estat traslladat a l'Hospital General de Segòvia, on està detingut sota vigilància de la Guàrdia Civil.