Sopa de peix i pa

1
Es llegeix en minuts

Montse Marimón és la propietària de la parada de peix El Port de Llançà, al mercat de Sarrià. La recepta que més recomana als seus clients és la sopa de peix amb pa torrat. La clau, diu, és afegir-hi l'aigua després d'incorporar-hi les espines del peix.

INGREDIENTS

Espines de peix

Ceba

All

Tomàquet

Absenta o vi blanc

Julivert

Oli

Fulla de llorer

Pa torrat

PREPARACIÓ

En una olla aboqueu-hi una mica d'oli d'oliva. Incorporeu-hi la ceba tallada i el tomàquet. Sofregiu els ingredients. Afegiu-hi absenta o vi blanc al gust.

Notícies relacionades

Incorporeu-hi les espines dels peixos sense afegir-hi aigua. Deixeu que els ingredients es barregin. Després, afegiu-hi dos litres d'aigua aproximadament i deixeu-ho bullir durant mitja hora.

Durant la cocció, torreu pa al forn. Coleu els ingredients de l'olla i afegiu-hi el pa torrat triturat. També s'hi pot afegir el pa torrat sencer, si es desitja.

Temes:

Gastronomia