SARRIÀ-SANT GERVASI

Rutes gratuïtes per explorar Collserola

1
Es llegeix en minuts
Ó. H.
BARCELONA

El parc natural de Collserola està ficat en una gran part al terme municipal de Barcelona. I té moltes coses per descobrir. Una bona alternativa són les sortides gratuïtes que ha organitzat el Centre Cívic de Vallvidrera-Vázquez Montalbán (Reis Catòlics, 16) i que es realitzen de la mà d'un expert. Cal inscriure-s'hi prèviament.

La pròxim excursió, dissenyada especialment per a famílies, es farà el dissabte 15 de febrer a les 10.30 del matí. L'objectiu és conèixer les plantes que aguanten bé el fred. La guia del grup serà l'educadora ambiental Claudia Yagüe. Es recomana als nens que portin guants, gorra i bufanda.

Notícies relacionades

DE SANT CUGAT A NOU BARRIS / La proposta següent s'ha programat per al dissabte 22 de febrer. L'objectiu és caminar de Cerdanyola a Sant Cugat i seguir fins a Nou Barris. Des de la riera de Sant Cugat es veuran els camps de cultiu i el bosc a un costat i, a l'altre, la ciutat. També es visitarà la masia catalana de Can Catà, l'ermita de Sant Iscle de les Feixes i la font de Can Llosas. El passeig s'acaba a la plaça de Karl Marx de Nou Barris. En aquest cas el guia és el biòleg i formador i educador ambiental Joan Solé.

Les dues últimes excursions de la temporada seran una de familiar el 22 de març per observar com comencen a sortir les flors, i una altra el 5 d'abril per conèixer dos parcs diferents, el del Castell de l'Oreneta i els jardins de Can Setmenat.