PROPOSTA CULTURAL I LÚDICA

Santa Coloma estrenarà una ruta turística nocturna al març

El 13 de gener comença una nova edició del recorregut 'Santa Coloma com mai l'has vist', que visita espais emblemàtics de la ciutat

Imatge de la rut turística a Santa Coloma.

Imatge de la rut turística a Santa Coloma.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 13 de gener comença una nova edició de la ruta 'Santa Coloma com mai l'has vist', un projecte municipal de promoció i dinamització del turisme que arriba als cinc anys de vida a Santa Coloma de Gramenet.

La principal novetat d'aquest any és que la ruta incorporarà des del març un itinerari nocturn i la possibilitat de participar en un concurs fotogràfic a través d'Instagram. A més, el recorregut visitarà, durant aproximadament dues hores, els espais emblemàtics i històrics de la ciutat (l'Església Major o Can Roig i Torres, per exemple), a partir de la narració d'actors i actrius de companyies de teatre locals. 

La finalitat d'aquesta ruta és posar en valor els punts d'interès gastronòmics, culturals, comercials i de naturalesa que té Santa Coloma "per aconseguir atraure l'interès turístic, dins i fora de la ciutat", explica el consistori.

Calendari de les rutes turístiques

La ruta 'Santa Coloma, com mai l'has vist' s'oferirà inicialment durant dos mesos: gener (els dies 13, 20 i 27) i febrer (els dies 3, 10, 18 i 24), d'11 a 13 h. La nova ruta nocturna també es farà durant dos mesos: al març (els dies 3, 10 i 24) i l'abril (els dies 14, 21 i 28). L'horari en aquest cas serà de 19 a 21 h.

Per assistir a la ruta cal inscriure's prèviament a través del correu electrònic 'Grameneturisme@gramenet.cat', indicar el nom, cognom, edat i localitat de les persones que hi participen i especificar la ruta que es desitja completar.

Notícies relacionades

Fins ara, al voltant de 2.800 persones -el 62% veïns de Santa Coloma i el 38% de llocs pròxims com Barcelona, Badalona i localitats de les comarques del Vallès i el Maresme- ja han pogut disfrutar d'aquesta proposta cultural en les quatre edicions anteriors.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Turisme