Com a Madrid i San Fernando

Santa Coloma instal·la semàfors inclusius amb parelles del mateix sexe

De moment són a la cruïlla de l'avinguda de la Generalitat amb el passeig de Llorenç Serra, però s'estendran

santa-coloma

santa-coloma / PERIODICO (AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) ha posat en marxa una prova pilot amb la instal·lació de semàfors igualitaris i inclusiu per la defensa de la igualtat de gènere, amb parelles del mateix i de diferent sexe.

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha explicat aquest dimecres en un comunicat que aquests nous semàfors són una mostra que la seva ciutat "vol donar visibilitat a la lluita per la igualtat de drets de totes les parelles i a la no discriminació de les persones per raons d'orientació sexual".

Notícies relacionades

Així, s'ha canviat la lent de dos semàfors ubicats a la cruïlla de l'avinguda de la Generalitat amb el passeig de Llorenç Serra, de manera que ara es poden veure parelles del mateix i de diferent sexe, quan el dispositiu està en vermell per als transeünts i també quan canvia a verd.

Està previst que aquesta iniciativa s'estengui a altres punts de la ciutat de Santa Coloma, que se suma a experiències similars desenvolupades a  Madrid i a San Fernando (Cadis).