Santa Coloma convoca el concurs de cuina infantil 'Petit Xef'

Aquest s'inclou en el programa 'Santa Coloma Ciutat Universitària' que pretén acostar el món universitari a tota la ciutadania

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANTA COLOMA DE GRAMENET

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha convocat el concurs de cuina 'Petit Xef' destinat a nens d'entre 8 i 12 anys aficionats als fogons.

 

El concurs s'emmarca en el programa 'Santa Coloma Ciutat Universitària i pretén “aprofundir en el coneixement entre el món universitari i els colomencs”, remarcant la importància del Campus de l'Alimentació que la Universitat de Barcelona té a la ciutat.

 

Segons s'estableix en les bases, el concurs té com a objectiu que “els colomencs en edat escolar demostrin les seves arts culinàries en una jornada festiva i per aprendre bones pràctiques nutricionals”.

 

Les inscripcions estaran obertes fins al dia 21 d'abril i es podran apuntar fins a 100 participants, seguint l'ordre d'inscripció.

 

Tancada la inscripció se'ls farà entrega del kit 'petit xef', que hauran de portar el dia del concurs, consistent en una gorra de cuina, un davantal i una manyopla.

 

En una primera fase, prevista el 6 de maig, els participants hauran de presentar un plat elaborat a casa, amb un nom original, llest per emplatar i sense utilitzar aliments precuinats.

 

Dels concursants sortiran elegits tres finalistes que participaran en l'esdeveniment final del dia 20 de maig. Allà hauran d'elaborar 'in situ' el plat presentat en la primera fase.

 

Notícies relacionades

El guanyador serà premiat amb un ordinador portàtil valorat en 600 euros.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet