Santa Coloma reuneix destacats pallassos en una jornada solidària a favor dels nens refugiats

Tortell Poltrona, Pepa Plana o Ale Risorio protagonitzaran la gal·la de Pallassos Sense Fronteres al Teatre Sagarra

1
Es llegeix en minuts
M.B. / SANTA COLOMA DE GRAMENET

El Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet s'omplirà de nassos vermells més que coneguts a la gal·la solidària de Pallassos Sense Fronteres que té per objectiu recaptar fons per dedicar a la infància refugiada.

La funció de Pallassos Sense Fronteres ofereix un cartell que pretén combinar la presència d'artistes locals amb artistes voluntaris i expedicionaris de la mateixa associació, que porten una llarga trajectòria dins de l'organització. Serà un espectacle de clown i circ dirigit a petits i grans on es podran veure actuar grans noms com Tortell Poltrona, Pepa Plana, El Negro y el Flaco, Cia. LP, Circ Xic, Ale Risorio i la Xaranga Excèntrica.

Notícies relacionades

Tots els beneficis aniran destinats íntegrament als projectes de Pallassos Sense Fronteres per atendre la infància refugiada que arriba a Europa. L'esdeveniment s'emmarca dins la programació d'activitats de les jornades de cooperació que se celebren anualment a la ciutat i que aquest any se centra en els refugiats sota el lema ‘Obrim fronteres’.

Més notícies de Santa Coloma