programació 2015

Lolita Flores, Federico Luppi i Godoy obren la nova temporada del teatre Sagarra

Humor, música, teatre social i grans clàssics de la literatura vertebren la nova programació, que s'allargarà fins al juny

Lolita Flores protagonitzarà ’La plaza del Diamante’ el 21 de febrer al teatre Sagarra.

Lolita Flores protagonitzarà ’La plaza del Diamante’ el 21 de febrer al teatre Sagarra. / TEATRE SAGARRA

1
Es llegeix en minuts

El teatre Sagarra de Santa Coloma ja té a punt la programació de la nova temporada, en què no falten l'humor, la crítica social, la interpretació de grans clàssics de la literatura i el gènere musical.

Els encarregats d'estrenar l'any seran el colomenc Jordi Martínez i Monti i Cia amb el premiat espectacle de pallassos 'Rhum', el dia 30 de gener.

Per als amants de l'humor, aquesta nova temporada és plena de cites importants. El monologuista Godoy portarà a Santa Coloma el seu 'Godoy y yo' el 14 de març. El comediant Pepe Viyuela i la seva 'Encerrona' hi arribaran el 30 de maig; els humoristes Leo Harlem y Sr. Corrales, el 27 de juny, i la comèdia ‘El crèdit’, dirigida per Sergi Belbel, pujarà a l'escenari el 16 de juny.

Una de les esperades protagonistes serà Lolita Flores, que interpretarà 'La plaza del Diamante' el 21 de febrer, un dels grans clàssics de Mercè Rodoreda.

Una altra de les propostes del programa és ‘Maleïda Fortuna’ de Paco Mir i David Fernández, el 13 de febrer.

El teatre social i de crítica també té el seu espai el 2015. Federico Luppi protagonitzarà ‘El reportaje’, una obra sobre el pensament autoritari (20 de març), i Alberto San Juan dirigirà l'espectacle ‘Ruz-Bárcenas’ l'11 d'abril.

Notícies relacionades

I la música arribarà de la mà d'Excèntrica i Camerata Gramenet amb l'espectacle musical ‘Moving to Mozart’, el 20 de juny.

Més notícies de Santa Coloma