Turisme a l'àrea metropolitana

Sant Boi reivindica el seu potencial turístic com a destí saludable

El nou Pla de turisme de la ciutat del Baix Llobregat té com a objectiu crear una nova marca que li doni projecció

Presentació del nou pla de turisme que impulsa l’Ajuntament de Sant Boi, amb José Antonio Donaire al capdavant, el passat dia 7. 

Presentació del nou pla de turisme que impulsa l’Ajuntament de Sant Boi, amb José Antonio Donaire al capdavant, el passat dia 7.  / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi ha presentat un pla per impulsar el sector del turisme en els pròxims anys: la salut, el benestar i la qualitat de vida són els atributs sobre els quals es vol construir una nova imatge de la localitat.

Aquesta aposta ha sigut el tema central que ha tractat el Pla de turisme de Sant Boi, presentat dimarts passat, 7 de novembre, a ‘Cal Ninyo’.

Aprofitant “el procés de descentralització del turisme de Barcelona” que indica José Antonio Donaire, professor de la Universitat de Girona i redactor del Pla de turisme, Sant Boi té la voluntat de proposar-se com un destí saludable i amb productes de qualitat per als visitants.

Alguns dels béns que el pla proposa per posar en valor són: l'entorn natural, l'espai agrícola, el patrimoni historicocultural i l'oferta gastronòmica basada en la qualitat i la proximitat. En aquest sentit, es dirigeix a un tipus de turisme responsable i molt vinculat amb l'activitat local.

Amb aquest objectiu, el Pla de turisme de Sant Boi també preveu un possible increment d'hotels i l'oferta d'un catàleg de productes turístics propis que cridin l'atenció d'aquells visitants que ja hagin vist Barcelona i vulguin una experiència més innovadora.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha fet èmfasi que aquestes accions “no són un instrument aïllat, sinó que formen part una estratègia de ciutat en relació amb la salut”.

Notícies relacionades

Amb aquestes mesures es pretén reforçar la imatge externa de la ciutat i atraure, no únicament turistes, sinó també residents, clients, estudiants, inversions i talent. 

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Turisme