DONA SERVEI A 10.000 HABITANTS

El CAP Camps Blancs de Sant Boi fa 30 anys

Els seus pacients tenen, majoritàriament, malalties cardiovasculars i patologies osteomusculars

Inauguració del CAP de Sant Boi.

Inauguració del CAP de Sant Boi.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El CAP Camps Blancs de Sant Boi fa 30 anys. El passat 18 d'octubre va tenir lloc l'acte commemoratiu d'aquest aniversari, que va comptar amb l'assistència de les autoritats municipals i sanitàries convidades a l'acte, entre elles l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i d'entitats i recursos socials del barri.

Durant l'acte inaugural es va fer una visita a les dependències del centre sanitari: laboratori, biblioteca i les sales d'espera i de formació. A continuació, es van fer els parlaments, amb les intervencions de la directora del CAP Camps Blancs, Carmen Barrio; la directora del servei d'atenció primària del Baix Llobregat Centre, Maria Jesús Megido, i l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

El centre de salut dona cobertura assistencial a una població de 10.150 habitants, amb una elevada proporció de persones amb malalties cardiovasculars, patologia osteomuscular, problemes relacionats amb la salut mental i obesitat infantil.

Centre docent

La plantilla està formada per 7 doctors i doctores de família, 3 pediatres, 1 odontòleg, 8 persones diplomades en infermeria, 7 responsables de gestió i serveis i 1 auxiliar de clínica. També hi ha residents de Medicina Familiar i Comunitària i estudiants de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Notícies relacionades

El centre de salut Camps Blancs es va inaugurar com a centre d'atenció primària l'any 1987. Des de 1998 està acreditat per la docència de postgrau per a residents de Medicina Familiar i Comunitària, i per la docència de pregrau d'estudiants d'infermeria de l'Escola d'Infermeria de l'Hospital Universitari de Bellvitge. 

notícies de Sant Boi