DEL 20/10 AL 24/11

Sant Boi dedica la seva Mostra de Jazz anual a la veu i al saxo

Després que l'any passat arribés al quart de segle, la mostra amplia l'oferta amb més espectacles musicals

La Mostra de Jazz està dedicada a la veu i al saxo.

La Mostra de Jazz està dedicada a la veu i al saxo.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Del 20 d'octubre al 24 de novembre, la XXVI Mostra de Jazz serà la protagonista musical de la tardor a Sant Boi de Llobregat. Aquest any el certamen rendeix homenatge a la veu i al saxofon.

Després que l'any passat arribés al quart de segle, la mostra amplia l'oferta amb més espectacles musicals i activitats paral·leles.

En aquesta ocasió, el certamen tornarà a comptar amb la veu de Charmin Michelle (17 de novembre, a Cal Ninyo), acompanyada del músic i saxofonista de Sant Boi Toni Solà. El saxo tenor de Harry Allen Quartet serà el convidat internacional (10 de novembre, al Casal de Camps Blancs).

Espectacles musicals

A més de sis concerts als casals, la programació inclou els espectacles musicals "There was a fiesta! At Carnegie Hall" (dia 12, a Can Massallera) i "Històries del Jazz" (dia 26, al Casal de Casablanca).

La programació es completa amb activitats relacionades amb el jazz destinades al públic familiar. Com a preludi de la Mostra, el passat dia 14 van tenir lloc cercavila dixieland, amb el grup Gumbo Jass Band, als mercats de la Muntanyeta i Ciutat Cooperativa.

Jazz des del 1992

El dia 2 de novembre el Mercat de Torre de la Vila acollirà una altra cercavila. Així mateix, el 21 d'octubre, Spai Carioca organitza un concert de borsa-jazz a la plaça del Mercat Vell.

Notícies relacionades

La Mostra de Jazz va néixer el 1992 per fer arribar aquest gènere musical a tots els públics. Des d'aleshores s'ha convertit en una cita musical amb un públic fidel i entusiasta que omple cada edició els diferents auditoris de Sant Boi.

notícies de Sant Boi

Temes:

Jazz