CULTURA

Sant Boi s'alia amb el TNC en la nova Temporada d'Arts Escèniques

Amb la nova col·laboració, arribaran grans obres nacionals i internacionals a la ciutat

La programació inclou dues línies d'ofertes, una per al públic familiar i una altra per a adults

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dia 22 de setembre comença una nova Temporada d'Arts Escèniques a Sant Boi de Llobregat. La programació s'inaugura amb l'espectacle "La mirada de l'altre", en el marc del Dia Internacional de la Pau, que oferirà propostes per al públic familiar i adult a Can Massallera, a Cal Ninyo i als casals.

Una de les sorpreses de la nova temporada és l'ampliació de la col·laboració de l'Ajuntament amb Teatres en Xarxa i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), cosa que permetrà que arribin a la ciutat els espectacles "Llums et Umbrae" (8 d'octubre), amb l'il·lusionista Sergi Buka i el pianista Jordi Sabatés (Premi Altaveu 2017 en la trajectòria musical).

També arribarà "Òpera dei Pupi" (19 de novembre), teatre de marionetes de Sicília, declarades Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO, i "Dansa de mort" (3 de desembre), un drama clàssic amb Lluís Soler i Mercè Arànega.

Públic familiar i adult

La programació inclou dues línies d'ofertes, una per al públic familiar i una altra per a adults. Entre les obres familiars destaca "Alicia al país de les meravelles" (29 d'octubre), on Marta Buchaca reflexiona sobre la relació dels adolescents amb els telèfons mòbils.

Més tard, serà el torn de "Els Tromponautes del Cinema" (17 de desembre), on es demostra que els clàssics també són divertits, i "L'Arbre de la vida" (12 de novembre), una experiència que s'endinsa en el món dels nadons.

Per la seva banda, els adults tindran a la seva disposició "Les dones sàvies" (22 d'octubre), un Molière molt esbojarrat que adapta l'esperit del dramaturg francès a  l'actualitat amb una comèdia que critica la hipocresia de la nostra societat.

Mostra de Jazz

Notícies relacionades

Dos dels espectacles previstos també formen part de la XXVI Mostra de Jazz, la cita tradicional amb el jazz a Sant Boi, que es desenvoluparà els mesos d'octubre i novembre: "There was a fiesta! At Carnagie Hall" (12 de novembre) i "Històries del jazz" (26 de novembre).

notícies de Sant Boi

Temes:

Teatre