EDUCACIÓ

El curs escolar comença a Sant Boi amb dos grups addicionals de P3

Les escoles Marianao i Amat Verdú tenen un grup més a causa de l'alta demanda

Aquesta setmana, uns 800 infants han assistit a classe per primera vegada

Nens i nenes jugant a classe.

Nens i nenes jugant a classe. / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El curs nou ja és aquí i uns 7.800 alumnes d'educació infantil i primària han tornat a les aules a Sant Boi. El curs escolar 2017-2018 es va iniciar a les 22 escoles de la ciutat catalana (14 de públiques i 8 de privades concertades). Les escoles Marianao i Amat Verdú tenen un grup addicional de P3 a causa de l'alta demanda de places registrada durant el procés de preinscripció.

Aquesta setmana, uns 800 infants han assistit a les classes de P3 per primera vegada. Més del 90% dels infants han sigut escolaritzats en el centre que la seva família havia escollit com a primera o, com a màxim, segona opció.

Per la seva banda, l'Ajuntament ha aprofitat l'estiu per adequar els edificis escolars. Entre altres tasques, s'ha instal·lat l'aire condicionat a l'escola bressol La Mercè, s'han adequat els lavabos a les escoles Josep Maria Ciurana i Marianao i s'ha rehabilitat l'accés a l'escola Casablanca. L'Ajuntament ha invertit en total 400.000 euros.

Obres a l'escola Amat Verdú

Durant les vacances, l'Ajuntament també ha pintat i rehabilitat les façanes dels dos edificis petits de l'escola Amat Verdú, que podrà començar el curs amb normalitat una vegada hagin finalitzat les obres de la instal·lació de l'ascensor que duu a terme la Generalitat.

Notícies relacionades

Aquest nou curs, Sant Boi viurà la consolidació de dos projectes educatius. Per un costat, la transformació educativa del programa Escola Nova 21 farà "nous passos en la comunitat educativa local", apunta el consistori. Per un altre, els centres participants en el projecte Patis Oberts (Josep Maria Ciurana, Antoni Gaudí, Montbaig i Massallera) obriran les instal·lacions exteriors per a l'ús públic durant els caps de setmana i els períodes de vacances.

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA