Sant Boi acull la pintada col·lectiva d'un pas zebra per condemnar la LGTBIfòbia

La campanya 'Sant Boi és diversa' es va posar en marxa el març passat per fer un diagnòstic sobre les realitats de les persones d'aquest col·lectiu

La façana de l’Ajuntament de Sant Boi.

La façana de l’Ajuntament de Sant Boi.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

Sant Boi se suma aquest dimecres, 28 de juny, a la celebració del Dia Internacional per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals. 

La pintada col·lectiva d'un pas zebra contra l'LGTBIfòbia amb els colors de l'arc iris és la principal activitat prevista per mostrar el compromís de la ciutat amb les necessitats de les persones LGTBI i contra la discriminació per raó de gènere o orientació sexual. La bandera de l'arc iris penja al balcó de l'Ajuntament durant tota la jornada.

LECTURA D'UN MANIFEST

La pintada forma part d'un acte públic reivindicatiu al qual assistiran l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Igualtat de Gènere, Feminisme i LGTBI, Laura Solís.

L'acte, que tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament, començarà amb la lectura d'un manifest (18 h) i continuarà amb un contacontes sobre la diversitat de les famílies. També està prevista la pintada simbòlica del pas zebra (18.45 h), un taller infantil i un espai infantil de lectura.

'SANT BOI ÉS DIVERSA'

"L'Ajuntament de Sant Boi s'ha sumat a aquest compromís amb una aposta decidida pel desenvolupament de polítiques LGTBI en el marc del Pla de Govern 2015-2019", explica el consistori en una nota de premsa.

Notícies relacionades

La campanya 'Sant Boi és diversa' es va posar en marxa el març passat per fer un diagnòstic sobre les realitats de les persones d'aquest col·lectiu.

Més notícies de Sant Boi