Sant Boi, seu del Campionat d'Europa Júnior de Pentatló Modern

La ciutat catalana està representada al combinat nacional per Joaquim Pastor i Laura Heredia

Laura Heredia, una de les atletes de Sant Boi que conforma el combinat nacional de pentatló.

Laura Heredia, una de les atletes de Sant Boi que conforma el combinat nacional de pentatló.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

Del 25 de juny a l'1 de juliol Sant Boi acull l'acte inaugural i la prova combinada (carrera i tir) del Campionat d'Europa Júnior de Pentatló Modern. L'esdeveniment reunirà 110 esportistes de 22 països europeus. 

Les seleccions espanyoles masculina i femenina compten amb la presència dels santboians Joaquín Pastor i Laura Heredia.

JOVES DE 19 A 21 ANYS

El campionat comptarà amb l'assistència de representants i tècnics de diferents organismes nacionals i internacionals: la secretària general de la Confederació Europea de Pentatló Modern, Tatiana Ardavieva; el representant del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch; el cònsol general d'Hongria, Borno Kovacs, i la tècnica del Consell Superior d'Esports, Lola Tello.

A l'esdeveniment hi haurà esportistes d'edats compreses entre els 19 i els 21 anys, aspirants a participar en els pròxims Jocs Olímpics, d'Àustria, Bielorússia, Bulgària, República Txeca, Espanya, França, Gran Bretanya, Geòrgia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Polònia, Portugal, Rússia, Eslovàquia, Suïssa, Suècia i Turquia.

6 CATALANS I 1 GALLEC

La selecció espanyola competirà amb 6 pentatletes catalans i 1 gallec, entre els quals es troben els santboians Laura Heredia i Joaquín Pastor.

Aquesta competició està organitzada per les federacions catalana i espanyola per encàrrec de la Confederació Europea de Pentatló Modern. Esplugues i el Prat també acolliran proves de natació i esgrima i hípica, respectivament.

Notícies relacionades

Sant Boi és, per segon any consecutiu, seu d'aquest campionat internacional, esdeveniment que contribueix a la projecció exterior de la ciutat.

Més notícies de Sant Boi