Sant Boi homenatja les dones dedicades a les tecnologies de la informació

El 8 de març d'aquest any també recordarà l'aposta de la ciutat per la reforma horària

santboi8m

santboi8m

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, es rendirà homenatge a les dones que visquin o treballin a Sant Boi i es dediquin o s'hagin dedicat a les tecnologies de la informació (TIC).

L'acte de reconeixement tindrà lloc el dimecres 8 de març, a les 18.30 h, a Can Massallera, i comptarà amb la professora de sociologia de la UB, Núria Vergès, doctora en Societat de la Informació i del Coneixement i experta en relació de gènere i tecnologies i aspectes de la investigació feminista.

 

 Com cada any, la ciutat commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb un ampli ventall d'activitats organitzades pel Consell Municipal de les Dones i l'Ajuntament

REFORMA HORÀRIA

La commemoració també vol incidir en l'aposta de Sant Boi per un canvi en l'organització del temps des de la iniciativa de la reforma horària i el treball en polítiques dels usos dels temps.

Així el dia 21, a las18.30h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, està prevista la jornada 'La reforma horària, una oportunitat per a la igualtat' amb l'objectiu de donar a conèixer la necessitat d'anar pel camí de la conciliació entre els horaris de treball i familiars.

 

Notícies relacionades

 Una altra de les activitats destacades és la projecció, el dia 9, de 'Figures ocultes', de Theodore Melfi, a les 18h als Cines Can Castellet. La pel·lícula recorda el paper decisiu de tres enginyeres afroamericanes durant les investigacions dels programes espacials de la NASA els anys 60.

Més notícies de Sant Boi