Ràdio Sant Boi celebra el Dia Mundial de la Ràdio

L'emissora dedicarà el matí del dilluns 13 de febrer a aquesta commemoració

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

Ràdio Sant Boi prepara la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb una programació especial durant el matí del dilluns 13 de febrer.

Els programes "La República Santboiana" i "Dies de Ràdio" faran una emissió conjunta que es podrà escoltar des dels altaveus que estaran instal·lats a la plaça de l'Ajuntament al costat d'una pancarta commemorativa de la jornada.

COMPLICITAT ENTRE PROFESSIONALS I AMATEURS

El dia 13 de febrer, a les 8 del matí, Amadeu Alemany i Mònica Santacreu, responsables de l'emissió matinal, donaran el "Bon dia" a l'audiència des dels estudis del carrer de Torres i Bages, 45.

A partir de llavors, les intervencions de companys i responsables d'emissores radiofòniques que han volgut estar presents en aquesta emissió commemorativa s'afegiran als espais i les seccions habituals. Així, la programació vol recollir la complicitat de persones professionals i amateurs que treballen i aporten talent i suport al mitjà radiofònic.

CONNEXIÓ TRANSOCEÀNICA

Està confirmada la connexió amb Ràdio Aiguamolls de San Miguelito, localitat nicaragüenca agermanada amb Sant Boi, amb emissores municipals de la comarca i d'altres punts de Catalunya i la participació de mitjans radiofònics generalistes que també s'han volgut sumar a la celebració.

Notícies relacionades

També intervindran en el programa el president de Ràdio Associació de Catalunya, Jordi Margarit, i el fundador de Ràdio Sant Boi, José Luis Díaz.

Més notícies de Sant Boi