La Mostra de Jazz de Sant Boi: més de 1.500 persones van assistir als concerts

L'esdeveniment ha complert 25 anys en aquesta edició passada

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

El passat 25 de novembre va tenir lloc l'últim concert de la 25ª edició de la Mostra de Jazz de Sant Boi de Llobregat. L'actuació de Ray Gelato i la Barcelona Big Blues Band d'Ivan Kovacevic a Can Massallera va ser un dels moments més importants de la història del certamen.

En aquesta edició, el públic ha omplert els escenaris i ha valorat positivament la qualitat de les formacions musicals i solistes d'aquesta edició. L'afluència global als sis concerts programats ha estat de més de 1.500 persones.

ACTIVITATS PARAL·LELES

Els grups que han actuat han estat: Lila Ammons & Toni Solà Quartet, 'Dave Mitchell & Kike Angulo Swing Guitars Band, Jim Rotondi Quartet, Don Scanlon & The Cool Cat Combo, The Cool Grinders i Ray Gelato & Barcelona Big Blues Band.

Les activitats paral·leles, una novetat d'aquest any, han contribuït a aconseguir la major afluència d'espectadors de la història de la mostra. Han estat la cercavila pels mercats de la ciutat, l'espectacle familiar i la programació als bars musicals.

APOSTA PEL JAZZ POPULAR

L'objectiu de la Mostra de Jazz ha estat, des del primer dia, mostrar aquest gènere musical a tots els públics. La seva aposta per la diversitat d'estils i el jazz popular s'ha mantingut en aquesta edició, que ha celebrat concerts a Cal Ninyo, Can Massallera i als barris de Casablanca, Marianao, Camps Blancs i Ciutat Cooperativa.

Notícies relacionades

Alguns dels artistes que han assistit al certamen els últims anys han estat: Dena DeRose, Charmin Michelle, Jesper Thilo, Ronald Baker, Terell Stafford, Scott Hamilton o La Locomotora Negra.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Jazz