Zumba per combatre el càncer de mama a Sant Boi

Els fons es destinaran a un estudi de l'Hospital Clínic

1
Es llegeix en minuts
M. A. / SANT BOI DE LLOBREGAT

Sant Boi recaptarà fons per combatre el càncer de mama, la malaltia que pateix, de mitjana, una de cada deu dones.

Aprofitant el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, que va ser el passat 19 d'octubre, l'Ajuntament de Sant Boi ha planificat per al proper dia 23 d'aquest mateix mes una "Master class solidària" de zumba, d'11 a 13 hores a l'amfiteatre del Parc de la Muntanyeta.

ELS FONS ES DESTINARAN A UN ESTUDI DE L'HOSPITAL CLÍNIC

Segons l'Ajuntament de Sant Boi, que organitza l'esdeveniment juntament amb l'Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, Turycar Mas Corominola, serà "una activitat solidària, oberta a tots, sense límit d'edat, sexe o nacionalitat, amb un caràcter lúdic-esportiu i en cap cas competitiu".

Els fons que es recaptin a través de la classe de zumba seran destinats a l'Estudi molecular en tumors de pacients HER2 + que es porta a terme al Laboratori del Dr. Aleix Prat a l'Hospital Clínic de Barcelona.

63.000 DONES AFECTADES A L'ANY

El passat dia 19 d'octubre es va commemorar el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, una malaltia que, segons l'Associació Espanyola contra el Càncer, afecta més de 63.000 dones cada any a Espanya.

Notícies relacionades

Es calcula que una de cada deu dones pateix la patologia al llarg de la seva vida. Per això, la millor manera de lluitar contra aquesta realitat és la prevenció i la detecció precoç.

Més notícies de Sant Boi