RECONEIXEMENT

La web de l'Ajuntament de Sant Boi, premiada per la seva transparència

El consistori aconsegueix per tercer any consecutiu el segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha rebut el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local per tercer any consecutiu.

Es tracta d'un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona que avalua les pàgines web municipals.

Tal com indiquen els resultats publicats en el Mapa Infoparticipa, Sant Boi és un dels 25 municipis catalans que ha obtingut el segell amb un 100% ja que la web municipal compleix amb els requisits dels 52 indicadors d'aquest any.

El número d'indicadors s'ha ampliat en aquesta edició i s'ha adaptat als paràmetres de la Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern, que va entrar en vigor a Catalunya l'1 de gener de 2016.

Notícies relacionades

Els aspectes avaluats giren al voltant de cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Més notícies de Sant Boi