REACCIONS

El PSOE exigeix a Montserrat "una miqueta de rigor" al parlar del copagament farmacèutic

Ferrant acusa la ministra de Sanitat "d'intranquil·litzar els pensionistes"

jcarbo29810579 dolors montserrat161103190421

jcarbo29810579 dolors montserrat161103190421

1
Es llegeix en minuts

El portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, ha exigit aquest dimarts al Govern i a la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, Dolors Montserrat,"una miqueta de rigor" amb l'assumpte de revisar el copagament farmacèutic copagament farmacèutic i l'ha acusat "d'intranquil·litzar els pensionistes".

"No hi ha dret que la ministra sigui tan poc rigorosa de dir una cosa al Congrés i en dues entrevistes i després rectificar-la en un tuit a les tantes de la nit", ha criticat Hernando en una entrevista a Onda Cero.

Al seu parer, "no pot ser que a persones a qui els apujaran un 0,25 la pensió aquest any se'ls estigui intranquil·litzant dient que el copagament se'ls incrementarà", ha dit, i ha subratllat que "no hi ha cap pensionista que cobri una pensió de 100.000 euros".

Notícies relacionades

Després de recordar que el PSOE "no és favorable" al copagament de medicaments, ha insistit que la ministra ha de comparèixer al Congrés per "explicar a la Comissió de Sanitat, de manera tranquil·la i assossegada i no en 140 caràcters, què pensa fer i tranquil·litzar els pensionistes respecte a copagaments injustos".

En aquest sentit, ha confiat que la Diputació Permanent es reuneixi la setmana que ve per acordar-ho, ja que la Cambra baixa es troba en període parlamentari inhàbil.