Can Feu-Gràcia

Comencen els treballs per pacificar l'entorn de l'estació d'FGC a Sabadell

Aquestes obres culminen "la fi del soterrament que ha permès acabar amb la frontera física que ha dividit Gràcia històricament"

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

L'Ajuntament de Sabadell ha començat els treballs per pacificar el trànsit de cotxes al voltant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Can Feu - Gràcia.

Entre algunes de les actuacions figura el tancament dels carrers Reina Elionor i de Jacint Verdaguer per evitar l'accés a vehicles no autoritzats, el canvi de sentit d'alguns carrers i la supressió d'aparcaments, segons ha informat el consistori.

Es tracta d'intervencions, com ha apuntat el segon tinent d'alcalde, Juli Fernàndez, que culminen "la fi de les obres de soterrament dels FGC que va permetre acabar amb la frontera física que ha dividit Gràcia històricament", i millorar l'entorn de la rambla d'Ibèria amb més espais per a vianants i bicicletes.

El regidor d'Espai Públic, Xavier Guerrero, ha assenyalat que aquests treballs han sigut acordats a la comissió de mobilitat, que han integrat veïns i entitats del barri.

Notícies relacionades

Aquesta estació d'FGC es va inaugurar el setembre de 2016, en el marc de la primera fase d'ampliació del conegut metro del Vallès a Sabadell.

Més notícies de Sabadell