Medi ambient

El PDeCAT proposa la prohibició de circular als vehicles més contaminants a Sabadell

Carles Rossinyol remarca la importància d'actuar en aquest àmbit i apostar per "una resposta immediata, abans que sigui massa tard"

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

El portaveu del PDeCAT de Sabadell, Carles Rossinyol, ha proposat a l'Ajuntament que prohibeixi la circulació dels vehicles més contaminants durant els episodis que la qualitat de l'aire empitjori.

Rossinyol ha precisat que són mesures que han plantejat consistoris com Barcelona i l'Hospitalet, i ha detallat que s'adoptin incentius per a l'ús del transport públic i del vehicle elèctric.

El regidor ha assenyalat que plantejaran aquest suggeriment en forma de moció en el pròxim ple de desembre, "aprofitant que altres administracions ja ho han plantejat".

Notícies relacionades

Ha fixat una actuació similar a la de la capital catalana i l'Hospitalet, amb mapes de restriccions en aquelles vies on l'Ajuntament té competència i que estiguin en marxa els dies laborables.

El portaveu del PDeCAT ha remarcat la importància d'actuar en aquest àmbit i apostar per "una resposta immediata, abans que sigui massa tard".