Successos

Detingut a Sabadell per cometre diversos robatoris i atrinxerar-se en un pis amb un menor com a escut

La policia arresta dues persones més relacionades amb els robatoris de diverses begudes alcohòliques d'un supermercat

2
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

Els Mossos d’Esquadra detenen a Sabadell un home de 26 anys i nacionalitat espanyola després de cometre diversos robatoris violents i atrinxerar-se en un pis armat amb un ganivet i utilitzant un menor com a escut. En relació amb els fets, la policia també va arrestar un altre veí de la ciutat, també de 26 anys i nacionalitat espanyola, i una dona de 21 anys i nacionalitat peruana.

Els tres detinguts es van endur diverses begudes alcohòliques d'un supermercat i posteriorment van robar un telèfon mòbil a un menor que es trobava a prop. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell van detenir dos dels presumptes lladres i, posteriorment, van localitzar el tercer en una vivenda, on s'havia tancat amb el menor com a ostatge.

Els fets van succeir a les set de la tarda del 18 de novembre quan el responsable d'una coneguda cadena de supermercats va informar que uns individus sortien de l'establiment sense pagar unes begudes alcohòliques, amenaçant-lo i intimidant-lo.

Posteriorment, els mateixos individus van robar violentament un mòbil a un menor que es trobava a prop. Efectius dels dos cossos policials van realitzar una recerca per la zona, on van localitzar els presumptes autors. Els homes, al veure la presència policial, van fugir corrents, però els agents van aconseguir detenir un d'ells.

Per indicacions d'un testimoni, els Mossos van saber que la dona, que havia sigut vista amb un dels presumptes lladres, havia amagat el mòbil sota d'un vehicle estacionat. De fet, la sospitosa es trobava a pocs metres d'on s'havia trobat el telèfon amagat i també va ser detinguda.

Seguidament, un altre testimoni va informar que l'individu que s'havia escapat estava amagat en un pis a prop, on vivia. Els agents es van alertar quan van sentir el plor d'un nen petit que estava recolzat a la finestra del pis. El fugitiu, que es trobava amb el menor, es va negar a obrir la porta.

Finalment, els Mossos van aconseguir accedir a l'interior del domicili i van localitzar l'home armat amb un ganivet de grans dimensions i amb un nen petit agafat. La ràpida intervenció dels agents va permetre reduir i detenir l'home sense que el menor prengués mal.

Notícies relacionades

Els tres van passar a disposició judicial el 20 de novembre i el jutge va decretar l'ingrés a presó dels dos homes i llibertat amb càrrecs per a la dona.  

Més notícies de Sabadell

Temes:

Robatoris