Successos

Sis mossos d'esquadra resulten ferits en dues detencions a Sabadell

La primera va succeir després d'una discussió en un bar i la segona al treure un home que havia entrat a una discoteca amb el seu gos

1
Es llegeix en minuts
EFE / SABADELL

Sis agents dels Mossos d'Esquadra van resultar ferits lleus ahir a la nit durant dues detencions diferents a Sabadell, segons informa la policia autonòmica.

El primer incident va ocórrer a les 20.30 hores en un bar del carrer Borriana, on una discussió va acabar amb un avís als serveis d'emergència alertant de l'actitud agressiva d'una persona.

Els agents que van arribar al lloc van comprovar que un dels homes implicats en el succés havia marxat, i el van haver de buscar fins a trobar-lo visiblement nerviós, fins al punt que es va llançar contra els agents i els va donar cops quan pretenien identificar-lo.

Una hora més tard, a les 21.30 hores, en un local d'oci del carrer Puig i Cadafalch, es va rebre l'avís que un home amb un gos de la raça pit bull i un ganivet de grans dimensions rondava pel lloc.

Notícies relacionades

A l'arribar, la patrulla dels Mossos va ser informada que l'home havia accedit a la discoteca, per la qual cosa van sol·licitar el suport d'una segona unitat i, a l'entrar al local, van ser atacats per l'home, que també va intentar aquissar el gos contra els policies.

Els dos homes van ser detinguts i estan a la comissaria dels Mossos de Sabadell, a l'espera de passar a disposició judicial.