Successos

Presó per a un pare i un fill per matar un home en una baralla a Sabadell

L'autòpsia determina que els dos detinguts suposadament havien agredit la víctima a cops, fins i tot quan ja estava inconscient a terra

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

Un jutjat de Sabadell ha decretat l'ingrés a presó provisional d'un pare i un fill investigats per suposadament haver agredit a cops un home durant una baralla al mig del carrer d'aquesta ciutat, fins a matar-lo.

Va succeir dimarts al carrer Feliu Elias on, després de rebre l'avís, els Mossos d'Esquadra van trobaruna persona inconscient a terra, que va ser traslladada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir hores més tard, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

Davant aquests fets, els Mossos van detenir aquests dos homes, pare i fill de 51 i 19 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Sabadell, com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi, que han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció 3 de Sabadell, que ha decretat el seu ingrés a presó.

La investigació dels Mossos i el resultat de l'autòpsia van determinar que els dos detinguts suposadament havien agredit la víctima a cops, fins i tot quan ja estava inconscient a terra, causant-li greus lesions que van provocar la seva mort.

Notícies relacionades

Segons les primeres hipòtesis, l'agressió es va produir després que els tres homes haguessin discutit per motius familiars, segons han informat els Mossos.

Més notícies de Sabadell