Successos

Els Mossos investiguen incendis de contenidors i vehicles a Sabadell

Els focs han cremat 25 vehicles i 21 contenidors en menys d'una hora a la Creu Alta

1
Es llegeix en minuts
EFE / SABADELL

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació amb la finalitat de determinar l'autoria de l'onada d'incendis que han afectat quatre grups de contenidors i vehicles la matinada passada a Sabadell.

En total, els incendis han calcinat 25 vehicles i 21 contenidors en menys d'una hora, concretament entre les tres i les quatre de la matinada, tots ells concentrats al barri de la Creu Alta.

El primer avís ha arribat quan passaven dos minuts de les tres de la matinada al carrer Fra Batlle, número 24, on han cremat tres contenidors i quatre vehicles han quedat afectats, a més de la instal·lació d'aigua i elèctrica de la façana.

Uns deu minuts més tard, entre els carrers Vila Cinca i Canonge Joncar, han calcinat tres contenidors i també han quedat afectats 3 vehicles i la instal·lació elèctrica de la casa situada a la cantonada.

Només tres minuts més tard, les flames han calcinat cinc contenidors i han cremat parcialment quatre vehicles més la porta d'un local i la instal·lació elèctrica de la façana al carrer Agnès Armengol 37.

Notícies relacionades

Posteriorment, els Bombers han rebut un quart avís per l'incendi en dos punts del carrer Castellar del Vallès, un davant el número 229, on les flames han calcinat cinc contenidors i han afectat quatre vehicles, i davant del número 200, amb cinc contenidors i nou vehicles afectats per les flames.

La comissària dels Mossos d'Esquadra de Sabadell ha assumit la investigació del cas.

Temes:

Incendis