Arts escèniques

El Més Petit de Tots reuneix 14 espectacles destinats a nens de 0 a 5 anys

El festival s'inaugurarà amb una gran festa al carrer a Sabadell a càrrec de les companyies Anna Roca, Efímer i l'artista berlinès JOHNman

1
Es llegeix en minuts
EFE / SABADELL

El festival El Més Petit de Tots reunirà catorze propostes d'arts escèniques de qualitat per a nens d'entre 0 i 5 anys en diverses localitats catalans a partir de l'11 de novembre, segons expliquen els organitzadors.

Catorze teatres d'onze localitats catalanes participen en aquest esdeveniment, que aquest any compta amb una forta presència internacional, amb participants procedents del Brasil, Dinamarca, Holanda, França o Portugal.

El festival s'inaugurarà amb una gran festa al carrer a Sabadell, a càrrec de les companyies Anna Roca, Efímer i l'artista berlinès JOHNman. Segons ha explicat la directora del Festival, Eulàlia Ribera, "el festival és un espai per acompanyar els nens a desenvolupar l'esperit crític i el sentit comú".

"És un àmbit de llibertat de pensament, i això ens porta a aquesta nova mirada que busquem", ha afegit la responsable del Més Petit de Tots, que reuneix peces que difícilment es poden veure a la cartellera dels teatres convencionals, on hi ha pocs espectacles per als més petits.

El festival, que es prolongarà fins al 26 de novembre, aposta per muntatges de qualitat, creats i pensats per als més petits, però que emocionen a tots els públics, amb una durada i una concepció de l'espai diferent, en aforaments reduïts.

Notícies relacionades

La música, el teatre, la dansa, l'audiovisual, el circ i el joc hi tenen cabuda, especialment quan els seus autors exploren nous llenguatges i disciplines. Aquest any destaca la forta presència de companyies internacionals com La Casa Incierta, Teater Nordkraft, De Stilte i Théâtre de Romette. A escala nacional es podran veure les produccions de la companyia Da.Et Dansa, Montse Roig, Helena Lizari i Imaginart.

Els espais i les ciutats que hi participen tradicionalment són LaSala i L'Estruch de Sabadell, Teatre de l'Aurora d'Igualada, Mercat de les Flors de Barcelona, Teatre de l'Escorxador de Lleida, Teatre Principal d'Olot, Teatre Municipal de Benicàssim, Teatre Auditori i Teatre Mira-sol de Sant Cugat, Teatre Clavé de Tordera, Teatre Auditori de Granollers, Atrium de Viladecans i el Teatre el Magatzem de Tarragona, als quals aquest any s'ha sumat el SAT! Sant Andreu Teatre.

Temes:

Teatre