Tots Sants

Sabadell celebra per primera vegada una cerimònia laica per Tots Sants

El cementiri municipal està construint 110 nínxols més i es projecten 300 columbaris per a cendres

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

Sabadell es prepara per a la commemoració del dia de Tots Sants i habilita un dispositiu especial per millorar l'accés i la informació de l'equipament funerari. Entre les mesures s'inclou el reforç del servei d'autobús, la ubicació de taules informatives al cementiri i diferents actes en l'equipament municipal.

Entre aquestes activitats destaquen els concerts, que tindran lloc en la plaça de les Illes i a la capella del Cementiri Nou, i la celebració, per primera vegada, d'una cerimònia laica en record dels difunts. Aquesta tindrà lloc a les 12 h a la capella del Cementeri Vell.

També es reforcen els serveis de neteja i recollida de residus per poder portar a terme el tradicional canvi de flors en les sepultures. Durant tota la jornada hi haurà més presència d'efectius policials i de protecció civil, que vetllaran perquè les entrades i sortides de vehicles es facin de manera fluida i sense incidències.

A més, l'equipament municipal ha sigut objecte en els últims mesos de diferents millores. Aquest any s'han acabat els treballs de pavimentació al Cementiri Vell. Així mateix, s'està construint un nou bloc de 110 nínxols a la zona de l'antiga carretera i està previst que a finals d'aquest any es comencin les obres per millorar la connexió interna del Cementiri.

Notícies relacionades

A més, s'està treballant en el projecte per construir 300 columbaris per a cendres a la plaça d'Asteroides i a la plaça de les Constel·lacions.

Més notícies de Sabadell