Conveni

La UAB i l'Hospital Parc Taulí milloraran l'assistència en salut mental

S'establirà una assessoria especialitzada en salut mental i un mapa de derivacions per a casos clínics específics

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarita Arboix, i el director general del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Joan Martí, han firmat un conveni per millorar la investigació i l'assistència en salut mental.

Es tracta d'un acord per establir un marc de col·laboració fluid entre els professionals dels serveis de Prevenció i Assistència i de Formació de la UAB i l'hospital en els aspectes preventius, formatius i d'investigació d'aquest camp, així com en la consolidació de l'activitat d'investigació conjunta, en especial l'orientada al món laboral, segons ha informat la UAB.

Entre alguns dels objectius que s'han fixat, hi ha establir una assessoria especialitzada en salut mental entre els integrants de les dues organitzacions, amb la finalitat de compartir experiències i contribuir a la millora dels serveis que ofereix la UAB, en especial les polítiques de prevenció.

Així mateix, s'ha concretat la creació d'un mapa de derivacions per a casos clínics específics que requereixen un seguiment més enllà del sistema d'assistència sanitària establert per la universitària.

Notícies relacionades

El conveni ha contemplat l'elaboració d'un pla de formació per a la comunitat universitària, dividida per col·lectius, que ajudi a la millora de la sensibilització social de la malaltia mental.

Més notícies de Sabadell