Empresa

El Centre Reempresa de Sabadell evita el tancament de 50 companyies

Es manté com el principal centre de Barcelona en volum d'activitat

Matinal Reempresa a Sabadell.

Matinal Reempresa a Sabadell.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

“El Centre Reempresa de Sabadell es manté en el primer lloc de la província de Barcelona pel que fa a l'activitat desenvolupada des de l'inici del projecte”. Així ho assegura l'alcalde del municipi, Maties Serracant, durant la presentació de la Matinal de la Reempresa, i afegeix que “és una bona notícia per a Sabadell poder evitar el tancament de 50 empreses per falta de relleu”.

En aquest context, el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, destaca que “l'alt índex d'empreses rellevades que continuen funcionant, anys després d'haver passat el testimoni, demostra l'èxit d'aquest programa publicoprivat”.

Des dels seus inicis fins al juny de 2017, Sabadell ha respost a 190 persones interessades pel programa i s'han gestionat 162 projectes de cessió. Com a resultat, s'han aconseguit 50 casos d'èxit, dels quals la majoria han sigut cessions, però també emprenedors de Sabadell han comprat empreses d'altres territoris.

Notícies relacionades

El paper de l'Administració local en aquest servei consisteix a donar a conèixer aquesta iniciativa i oferir suport a qui hi estigui interessat. En el cas de Sabadell, l'Ajuntament s'encarrega d'oferir assessorament per a aquells que cedeixen l'empresa per als reemprenedors sobre les característiques de processos de compravenda d'empreses i per a l'elaboració d'un pla de reempresa o cessió.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Empreses