Referèndum

Crida per Sabadell anima a boicotejar Banc Sabadell pel seu canvi de seu social

L'exalcalde Juli Fernàndez (ERC) assegura que no té sentit que l'entitat segueixi portant el nom de la ciutat

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

Crida per Sabadell, el partit que governa a la ciutat, fa una crida al boicot a Banc Sabadell pel seu canvi de domicili social. Des del partit asseguren que no estan sorpresos pel canvi de domicili social de l'entitat, però l'emmarquen en l'estratègia de “la por i la pressió política” per intentar aturar l'autodeterminació de Catalunya.

Una vegada més, asseguren, “Banc Sabadell ofereix una mostra miserable de l'exclusiva defensa dels seus beneficis privats”. Davant la imminència del canvi de domicili social, aprovat dijous passat al consell d'administració de l'entitat, Crida per Sabadell anima a la ciutadania a boicotejar el banc, convidant a “retirar els seus diners, donar de baixa els seus comptes i deixar d'operar amb aquestes entitats”.

En aquest sentit, aposten “de manera decidida i clara” per una “banca ètica i l'economia social i solidària”, asseguren en unes declaracions recollides per iSabadell.

A més, exigeixen a Banc Sabadell que deixi d'utilitzar el nom de la ciutat com a marca corporativa, de la mateixa manera que es pronunciava el portaveu d'ERC i exalcalde Juli Fernàndez unes quantes hores abans.

Notícies relacionades

Per Fernàndez, és un “sense sentit que l'entitat financera globalitzada, deslocalitzada i desarrelada” porti el nom de Sabadell. A Twitter, on va llançar aquestes declaracions, alguns van respondre assegurant que mantenir el nom de Sabadell donarà visibilitat a la ciutat, mentre que altres donen suport les declaracions de Fernàndez.

 Més notícies de Sabadell