Salut

Sabadell tindrà un nou CAP al barri de Can Llong el 2020

Comptarà amb una superfície total de 861 metres quadrats i tindrà un cost aproximat d'1,8 milions d'euros

1
Es llegeix en minuts
EFE / SABADELL

El nou CAP Can Llong de Sabadell entrarà en funcionament el 2020, segons ha informat el conseller de Salut, Toni Comín, en una visita realitzada avui als terrenys on s'aixecarà el nou Centre d'Atenció Primària.

La Generalitat preveu que el projecte es liciti aquesta tardor, amb l'objectiu que les obres comencin el 2018, i després de la seva construcció es dotarà a l'àrea bàsica sanitària de Can Rull amb un segon edifici, cosa que permetrà fer front a les necessitats sanitàries a Sabadell.

"El nou CAP permetrà disposar de quatre consultes més de medicina de la dimensió que toca, quatre més d'infermeria, dos per a treballadors socials i dues sales polivalents", ha explicat el conseller. Comptarà amb una superfície total de 861 metres quadrats i tindrà un cost aproximat d'1,8 milions d'euros.

Notícies relacionades

L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, per la seva banda, ha recordat que es tracta de "l'últim barri construït a Sabadell", per la qual cosa ara toca redimensionar els serveis de què disposa.

"Aquest segon edifici permetrà que fem un millor ús dels recursos públics amb un servei d'atenció proper als ciutadans", ha apuntat.