Festival

'El Més Petit de Tots' ensenya els millors espectacles internacionals de nens a Sabadell

El certamen arrencarà l'11 de novembre i comptarà amb les companyies d'Anna Roca, Efímer i l'artista JOHNman

El Festival El Més Petit de Tots inicia la seva nova edició l’11 de novembre a Sabadell. 

El Festival El Més Petit de Tots inicia la seva nova edició l’11 de novembre a Sabadell.  / Hans Gerritsen

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

La tretzena edició del festival d'arts escèniques El Més Petit de Tots, dedicat als nens de 0 a 5 anys, mostrarà espectacles internacionals i contemporanis de l'11 al 26 de novembre.

El certamen viatjarà per 11 ciutats i 14 teatres per escenificar música, teatre, dansa, audiovisual, circ i el joc, creats i pensats per a aquest públic, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

El tret de sortida serà l'11 de novembre als carrers de Sabadell i comptarà amb les companyies d'Anna Roca, Efímer i l'artista JOHNman. A més, l'edició es completa amb una àmplia representació de representants internacionals com La Casa Incerta del Brasil, De Stilte d'Holanda i Musicalment de Portugal, entre d'altres.

Així mateix, en l'àmbit estatal, hi ha prevista, entre d'altres, l'actuació de la Companyia Da Et Dansa d'Andalusia, l'espectacle dirigit per Montse Roig i coproduït entre el Mercat de les Flors i Associació Blink Link Flash i tres creacions de la firma catalana 'Imainart'.

Trobada a Sabadell

A més de ser punt de partida de l'edició, Sabadell tornarà a acollir una trobada dirigida a professionals de l'àmbit amb l'objectiu de generar un espai de relació i intercanvi entre els professionals, que tindrà lloc a L'Estruch.

Notícies relacionades

Entre els assistents que han confirmat la seva presència estan el director del Festival Premieres Rencontres, Laurent Dupont, i la presidenta de l'Small Size Network, Katarina Metsalampi.

A més de Sabadell, també acolliran el festival el Teatre de l'Aurora d'Igualada; el Mercat de les Flors de Barcelona, el Teatre de l'Escorxador de Lleida, el Principal d'Olot, el Municipal de Benicàssim, Teatre-Auditori i Mira-sol de Sant Cugat del Vallès, Teatre Clavé de Tordera; el Teatre Auditori de Granollers, l'Atrium de Viladecans i el Magatzem de Tarragona, i s'ha incorporat com a novetat el SAT! Sant Andreu Teatre de la capital catalana.

Temes:

Nens Teatre