Subvencions

Sabadell atorga 45.000 euros en subvencions per a les entitats de lleure

L'objectiu és promoure i reconèixer el seu alt valor educatiu i la seva contribució a la cohesió social

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

L'Ajuntament de Sabadell atorgarà un total de 45.110 euros en subvencions a entitats de lleure o federacions de casals per a l'organització d'activitats durant el curs 2017-2018. Amb aquest suport es vol “promoure i reconèixer l'alt valor educatiu del lleure i la seva contribució en benefici de la comunitat i la cohesió social”, expliquen des del consistori.

Les subvencions es podran atorgar a les entitats de lleure infantil que ofereixin activitats de cap de setmana amb continuïtat i de forma estable al llarg del curs escolar. També podran rebre suport per celebrar el 25è, 50è o 75è aniversari i successius.

Aquestes ajudes per a activitats durant el curs se sumen a les subvencions que recentment ha atorgat l'Ajuntament a 16 entitats de lleure per realitzar casals aquest estiu. En total, s'han destinat 19.350 euros.

Les entitats beneficiàries són l'Associació Catalana El Caramanchel, l'Associació Esportiva Can Deu, l'Associació Juvenil Esquitx, el Moviment d'Esplai del Vallès, el Club Falcons Sabadell, l'Esplai Can Colapi de les Escoles Pies, la Fundació IDEA de Pandora, el Grup d'Esplai L'esparver, el Grup d'Esplai La Llar del Vent, La Baldufa de Can Puiggener, La Masia, L'Estrep, la Ludoteca Margarita Bedós, l'Esplai Rialla de la Parròquia del Sagrat Cor, Secunde i l'Esplai La Ganyota de la Unió Excursionista Sabadell.

Notícies relacionades

A més d'aquestes ajudes, s'atorgaran subvencions complementàries per un valor total de 33.000 euros a activitats d'estiu en les quals participin nens i nenes amb necessitats educatives especials.

Més notícies de Sabadell