Balanç

Més de 32.000 persones han participat aquest curs en activitats dels Espais Joves

L'Ajuntament aposta per aquests centres com a espais socioeducatius i relacionals

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

Un total de 32.200 joves han passat aquest curs 2016-2017 pels diferents espais que formen part de la xarxa d'equipaments juvenils de Sabadell, que actualment compte amb quatre Espais Joves que estan ubicats als barris de Can Rull, Can Puiggener, Torre-romeu i Creu de Barberà. A més, recentment s'ha impulsat un nou espai juvenil, l'Espai Jove Doctor Plans, al barri de Can Deu.

La xarxa aglutina les diferents propostes d'activitats relacionades amb les inquietuds dels joves. Des de l'Ajuntament s'aposta i es posa especial èmfasi a potenciar els espais de trobada juvenils, ja que els Espais Joves són espais socioeducatius i relacionals dirigits a joves a partir de 12 anys i ofereixen activitats, tallers i un espai de trobada en horari de tarda de dilluns a divendres.

En aquesta línia de treball, el passat 30 de juliol es va dur a terme l'activitat de clausura de curs de la Xarxa d'Espais Joves de Sabadell a l'equipament municipal d'Emprius. Prop d'una cinquantena de joves, van poder participar en les activitats que ells mateixos havien proposat a les diferents trobades de la comissió gestora de l'activitat.

D'aquesta manera, s'ha tancat un curs amb activitats i tallers de tot tipus com a espais de trobada, tallers de ball, cuina, sessions de cine, xerrades, celebració de dies mundials, tallers de CrossFit, de drons, d'educació emocional o activitats d'intercanvi entre els Espais Joves.

Notícies relacionades

El pròxim 12 de setembre començarà un nou curs amb activitats en què se seguirà apostant per un model d'oci participatiu.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Joves