Cultura

Els quatre teatres de Sabadell superen els 90.000 espectadors aquesta temporada

S'han realitzat un total de 219 funcions i s'ha recaptat prop d'un milió d'euros

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

La temporada 2016-2017 en els quatre teatres municipals de Sabadell -La Faràndula, el PrincipalL'Estruch i LaSala- han registrat 92.900 espectadors, repartits en 219 funcions.

Del total dels espectacles, el 38,9% i el 34,7% han correspost al teatre i a la música, respectivament, a més un 12% a la dansa, al circ un 7,4% i a la imatge i nous formats un 7%, segons ha informat l'Ajuntament.

De la programació de la música clàssica, un 48% dels 17.516 espectadors han anat a veure òpera, mentre que en l'apartat teatral més del 50% han anat a espectacles musicals infantils i la incorporació en l'agenda de La Vela de L'Estruch, amb 12 funcions concertades, ha tingut 4.300 espectadors i 2.450 han participat en activitats de formació.

Els ingressos procedents per la venda d'entrades en aquests quatre equipaments han rondat el milió d'euros, quan l'aportació econòmica aquesta temporada ha estat d'uns 1,3 milions d'euros, dels quals un milió han procedit del consistori i la resta són taxes, preus públics, subvencions i patrocinis.

QUATRE EQUIPAMENTS SINGULARS

Notícies relacionades

La regidora de Cultura, Montserrat Chacon, ha remarcat "la singularitat" dels quatres equipaments, precisant que el Principal ofereix exhibicions de mitjà format de teatre i música, LaSala propostes familiars, L'Estruch funciona com a centre de creació i exhibició i La Faràndula fa grans formats, destinant gran part del temps a la producció.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Teatre