REOBERTURA ESPERADA

Sabadell reobre la piscina La Bassa amb una festa amenitzada pel grup del Club Super 3

La temporada de bany s'iniciarà el dilluns 26 de juny, gairebé dos anys després del seu tancament

bassa sabadell

bassa sabadell

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

Sabadell reobre aquest dilluns, 26 de juny, la Bassa, la principal piscina d'oci de la ciutat, i, per celebrar-ho, organitza una festa el 30 de juny en la qual actuarà el grup musical del Club Super 3.

La temporada d'estiu es va inaugurar a Sabadell la setmana passada a les piscines municipals d'Olimpia, Can Marcet, Ca n'Oriac i Campoamor i, a partir del 26 de juny a les 10 del matí, s'hi sumarà la Bassa, que reobre les seves portes després dos anys, durant els quals s'ha realitzat una profunda remodelació per solucionar els problemes de la fuga d'aigua i els moviments de terrenys.

“Aquestes obres eren imprescindibles per garantir la continuïtat de la Bassa, una piscina que té un gran valor social i un ús comarcal”, recorda Maties Serracant, tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat.

Serracant destaca “l'esforç dels tècnics municipals per programar, adjudicar i supervisar unes obres molt complexes i fer-ho de manera que s'han complert els terminis previstos. A més, la bona gestió ha permès estalviar més d'un milió d'euros –el pressupost inicial es preveia de 3,9 milions d'euros-, per la qual cosa aquests diners s'han pogut destinar a altres millores que inicialment no estaven previstes”. 

El tinent d'alcalde Maties Serracant  El tinent d'alcalde Maties Serracant assegura que la bona gestió de la reforma ha permès estalviar més d'1 M de € 

UNA FESTA OBERTA A TOTA LA CIUTAT

Per celebrar la reobertura de l'equipament s'organitza una jornada festiva, el divendres 30 de juny, on els centres recreatius i centres d'estiu de la ciutat estan convidats.

Al matí actuaran a la festa SP3, el grup musical del Club Super 3, mentre que a la tarda hi haurà classe d'aquazumba i una mica més tard d'aquadynamic.

A més, a partir de les set de la tarda, està prevista l'actuació del grup sabadellenc Soulament Soul, amb accés gratuït i bany permès fins a les deu.

"UN EQUIPAMENT DE CIUTAT"

Notícies relacionades

La tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora d'Esports, Marisol Martínez, assegura que “la reobertura de la Bassa es mereix una celebració perquè és un equipament de ciutat i un pol d'atracció de visitants de fora de Sabadell. Reobrim i iniciem un nou cicle d'aquest equipament, important per al temps d'oci de la nostra població i una atracció turística”.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Estiu Piscines