Infraestrucutras

Sabadell obre el pas entre Gràcia i Can Feu després de les obres dels Ferrocarrils

El soterrament d'un tram de la via del tren permet recuperar més de 14.000 metres quadrats de superfície per als vianants

1
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

L'espai per a vianants entre els barris de Can Feu i de Gràcia de Sabadell que s'ha guanyat gràcies al soterrament d'una part de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es va obrir divendres passat, 28 d'abril. La finalització d'aquestes obres permet posar fi a la frontera física que ha dividit històricament aquestes dues zones de la ciutat i millorar l'entorn de la Rambla d'Ibèria, i així aconseguir més espais per als ciutadans, les bicicletes i més zones verdes.

Això també permet modificar la mobilitat d'alguns eixos viaris de l'entorn de les obres. D'aquesta manera, es millorarà la zona d'entrada a l'estació Can Feu - Gràcia, s'obriran a la circulació alguns carrers i es canviarà el sentit d'altres.

L'Ajuntament ja ha informat als veïns de la zona dels canvis de mobilitat que es proposen i que tenen per objectiu facilitar el pas dels vianants i les bicicletes i que s'aniran concretant amb el consens veïnal.

Notícies relacionades

La superfície de via ferroviària soterrada és superior als 6.300 metres quadrats i el passeig que s'ha pogut habilitar a la ciutat és superior als 14.200 metres quadrats de nova urbanització, dels quals 11.000 són per a ús de vianants i 3.000 de zona verda, on s'han plantat 45 arbres. A més, l'actuació ha permès crear 500 metres de xarxa nova per a bicicletes.

Més notícies de Sabadell