Vallès Occidental

Un estudi sobre la planificació urbanística analitzarà el sòl comercial disponible

L'objectiu és disposar d'una base documental per poder debatre el model amb els agents comercials

1
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, junt amb els Ajuntaments de Sabadell i Terrassa i amb el suport de la Diputació de Barcelona, encarregarà un estudi per analitzar el sòl comercial disponible a la comarca. L'objectiu és disposar d'una base documental i estadística per poder oferir als agents comercials i debatre el model territorial.

La mesura es va decidir en el marc de la Mesa Comarcal de Comerç, en la qual es va presentar un estudi preliminar sobre la demanda i els hàbits dels consumidors de la comarca i es va informar de la realització d'un cens comercial de l'oferta. Des del Departament de Comerç es va presentar un mapa del color comercial de la comarca.

La reunió va ser presidida pel tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, i per la tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, així com pel conseller comarcal de Promoció Econòmica, Joan Carles Paredes.

Van assistir també representants dels diferents ajuntaments, les cambres de comerç i d'entitats de la comarca, així com de la Diputació de Barcelona. A més, s'ha incorporat a la Mesa la Generalitat, amb la presència de Montserrat Gallardo, subdirectora general de Comerç.

Notícies relacionades

La Mesa Comarcal de Comerç es va constituir a l'octubre per definir la relació que fa falta establir entre el comerç i el model territorial. Aquesta iniciativa se situa en el marc de l'acord del Consell d'alcaldes i alcaldesses, aprovat el mes de maig per al desplegament del Pacte per la Reindustrialització.

Més notícies de Sabadell