Cultura

Sabadell estrenarà a l'estiu el Fresc Festival amb música, teatre i cine

La programació comptarà amb artistes com Tomeu Penya, Judit Neddermann, The Sey Sisters, Marc Martínez o les Txell Sust

1
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

Sabadell comptarà aquest estiu amb un nou festival, el Fresc Festival, que tindrà lloc entre el 25 de juny i el 25 de juliol a l'Amfiteatre dels Jardins de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. El certamen, que inclourà espectacles de música, teatre i cine, és organitzat conjuntament per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, les Joventuts Musicals de Sabadell, l'Alliance Française i l'UiU Promotors, amb el suport de BBVA CX.

La programació completa es donarà a conèixer el pròxim mes d'abril, moment en el qual també es posaran a la venda les entrades per a tots els espectacles. No obstant això, ja s'ha avançat la confirmació d'artistes com Tomeu Penya, Sílvia Bel, The Sey Sisters, Judit Nedderman i el Quartet Brossa, la Big Band del Maresme ambTxell Sust, Marc Martínez o Sound Six, entre altres.

El Fresc Festival neix amb l'objectiu de cobrir una oferta inexistent a Sabadell, a la vegada que posa en valor l'Amfiteatre dels Jardins de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, un espai molt apreciat per la ciutadania i que es convertirà en el centre neuràlgic de l'estiu a la ciutat.

El certamen és el resultat de la fusió de les programacions d'estiu que fins ara desenvolupaven, de manera independent, els seus impulsors. A partir d'aquest any, els anteriors cicles estiuencs conflueixen en aquesta proposta única, “més forta, més clara i encara més atractiva pels espectadors”, segons apunten des de l'organització.

En aquest sentit, el Fresc Festival integrarà el Festival Internacional de Música de Sabadell, el cicle Teatre a la Fresca, la projecció de les pel·lícules del Festival BBVA de Cine de Montaña de Torelló i els espectacles familiars que l'Espai Cultura programa l'Amfiteatre, oferta a la qual afegirà la programació estiuenca de UiU Promotors.

Notícies relacionades

La proposta, a més, vol traspassar l'àmbit purament local per convertir-se en una cita consolidada a escala comarcal. El Fresc Festival aspira a ser un dels grans certàmens de l'estiu del Vallès Occidental.

Més notícies de Sabadell