Infraestructures

Renfe inicia la reforma de l'estació de Sabadell Centre

La segona fase de les obres obligarà a tancar l'estació i substituirà el servei un autobús llançadora

1
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

Renfe inicia aquesta setmana les obres de reforma de l'estació de Sabadell Centre per millorar l'accessibilitat i modernitzar el vestíbul, amb previsió que estiguin acabades a l'octubre.

Les principals actuacions se centraran a instal·lar ascensors, així com a col·locar escales mecàniques del vestíbul fins al carrer i es renovaran les escales existents a les andanes.

Al mateix temps, també es preveu alçar i allargar les andanes per adaptar-les a les característiques dels trens. Encara que la part inicial de les obres serà compatible amb el servei ferroviari, Renfe preveu que la segona fase impedeixi temporalment l'ús de l'estació, de manera que habilitarà un autobús llançadora en direcció Sabadell Sud. La companyia ja ha avançat que aquesta fase es farà coincidir amb l'estiu.

A part de la instal·lació d'ascensors i escales mecàniques, les obres de l'estació Sabadell Centre també inclouen la rehabilitació integral del vestíbul, la millora dels accessos amb la instal·lació d'una nova marquesina, l'adequació de l'enllumenat i la millora dels sistemes d'informació. En conjunt, les obres tenen un pressupost de 2,4 milions d'euros.

Notícies relacionades

Des de l'Ajuntament de Sabadell es mostren satisfets amb què es puguin iniciar finalment les obres d'adequació de l'estació Sabadell Centre . En aquest sentit, l'alcalde, Juli Fernàndez, manifesta que “disposar d'una estació accessible per a tothom és una demanda històrica, llargament reivindicada a la ciutat i per a la ciutat, ja que durant molts anys hem viscut una situació anòmala i discriminatòria”.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Renfe