Salut

Comín visita per sorpresa les urgències de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell

El Conseller vol "escoltar de primera mà" als treballadors i pacients

1
Es llegeix en minuts
ACN / SABADELL

El conseller de Salut, Antoni Comin, va realitzar divendres passat una visita sorpresa al servei d'urgències de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. El conseller, que anava acompanyat per la directora de l'Àrea d'Atenció Sanitària del CatSalut, Cristina Nadal, va visitar durant dues hores i mitja les urgències del centre sanitari on es va interessar pel treball dels professionals i l'atenció que reben els pacients.

Fonts del Departament de Salut apunten que Comín ha volgut “escoltar de primera mà” els treballadors i els pacients i veure quina és la realitat en què es troben. La responsable del servei d'urgències i el gerent de l'hospital també van acompanyar al conseller en el recorregut de la visita.

Comín va recordar als treballadors que Salut i el govern de Sabadell han arribat a un acord per portar a terme un projecte de millora del servei d'urgències de l'Hospital, amb l'ampliació de dues noves plantes d'ingrés de curta durada, que es preveu que estigui llesta al llarg del 2018 i es posi en marxa el 2019.

Així mateix, el Conseller també els va recordar que el Departament també ultima el nou Pla Director d'Urgències per descongestionar aquests serveis i que substituirà l'actual Pla Integral d'Urgències de Catalunya.

Notícies relacionades

El conseller ja havia anunciat que faria visites sorpresa a diversos serveis d'urgències i la de Sabadell arriba després de la manifestació que es va realitzar el passat 2 de febrer en la que es reclamaven solucions urgents per revertir l'actual situació de col·lapse en els serveis d'urgències del Taulí.   

Més notícies de Sabadell